מי פנוי בקסטיל?

הזמן: לפני דקות מספר
המקום: פינת האוכל
השותים: החשאי ואני
הנשתים: Kasteel Tripel (עמ' 287), Gouden Carolus Classic  (עמ' 93)

ג'יזס פאקינג קרייסט. לפי הרשימה יש לנו עוד שני קסטילים לשתות. מה הסיכוי שהן יהיו סבירות? אני לא מצפה לבירה מעלפת, נוזל משומר שישנה את החיים שלי. באמת, במקרה של קסטיל בירה שיורדת בגרון ולא משאירה יותר מדי רושם זה די והותר.  קראתי את מה שכתבתי על הקווה דה שאטו ועל הקסטיל רוז' ולפי הרשומות וההתרשמות נדמה שנכון לעכשיו, הטריפל היא המזעזעת ביותר משלושתן. יש לה ריח מתוק וטעם חמוץ, אלכוהולי ולא מלהיב שיותר מכל מזכיר White Cider (אם טרם טעמתם, אשריכם).

כפיצוי ביקשתי מהחשאי לפתוח את הבקבוק של הגאודן קרולוס. הוא לא ממש היה במצב רוח לבירה בלגית אבל התעורר צורך להשבת האמון שלנו בעם הפלמי (בהמשך הערב החשאי יפוצה עם off label בוטיקית ואמריקאית למהדרין; אל תדאגו לו) ומתוך המבחר, שכולל בירות שהבאנו מבלגיה שעדיין לא נכנסו למקרר ובקבוק אקראי של לף זאת היתה הבחירה המיטבית. לדעתי הקרולוס קלאסית עומדת יפה בזכות עצמה, גם בלי השוואה לכלום. שתיתי אותה לפני שנה בערך בשושקה שווילי במתחם התחנה והתלהבתי, אבל מאז לא יצא לי לדגום אותה.

לגאודן קרולוס קלאסיק צבע חום עכור וריח צימוקי עם נגיעות של שוקולד וטופי. הטעם שלה עשיר עם הרבה הרבה ורתר'ס אורגינל והסיומת ארוכה ונעימה עם קצת ביסקוויט. תיקון ראוי לדעתי, אבל החשאי עדיין דורש טעמים מהעולם החדש. שיחכה. קודם כל כביסה והחלפת חול לחתולים.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s