כמה מילים על פסטיבל הבירה

בגלגול הבא הם יהיו מועדון חשפנות 🙂 הדוכן הגאוני של לאפינג בודהה.

בשבוע האחרון שתינו והמלצנו על בירות ממבשלות שמזגו אתמול בפסטיבל הבירה בבית הספר לברמנים זמן אמיתי, שזקני השבט עוד זוכרים לו חסד נעורים כמועדון סליזי עם סט-ליסט אחד שכלל את אן קלארק וסיסטרס אוף מרסי. במהלך השבוע לא ידענו אם בכלל נצליח להגיע לפסטיבל, או אם נרצה להגיע (היתה איזו תוכנית שלא מומשה לנסוע למדבר). בסוף הגענו והיה כיף, בעיקר באספקט החברתי: דמויות מהפייסבוק שהופכות אנושיות למספר דקות, ברמניות שפתאום רואים שיש להן גם רגליים, חברים מבשלים וחברים לשתיה באוירת סופ"ש נינוחה וגם חברות לעבודה ובני זוגן.

לא דובים – לא שותים

 

חוץ מהמימד החברתי, אנחנו מגיעים לאירועים האלה כדי להתוודע  לבירות ולמבשלות שאנחנו לא מכירים, או שלא יוצא לנו לשתות ברגיל, בתקווה לגילוי שתוביל לשיתוף כאן ולמעקב, אבל אם אין לנו דברים טובים לכתוב, אנחנו לא כותבים. לא על מבשלים ביתיים. ביקורת על מבשלות מסחריות, גם קטנות, צריכה וחייבת להתפרסם, גם אם למבשלים קשה לקרוא טקסט לא אוהד: יש לכם ברקוד? חותמת כשרות? אתם מוזגים בברים ומוכרים בחנויות? לקהל השותים מגיע לדעת מה בבקבוק.

אז לא, לא תהיה כאן סקירה של בירות שברור שבושלו עם מי ברז בעייתיים ולא על בירת חיטה מקולקלת. לא תמצאו את הבירות האלו בחנויות, אז אין טעם. מבשלים שרוצים לקבל את דעתנו הכנה מוזמנים ליצור קשר בפרטי.

 

 

מודעות פרסומת

3 מחשבות על “כמה מילים על פסטיבל הבירה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s