הזמן: רביעי בערב, בזמן סעודת איפתאר
המקום: פינת האוכל מאיקאה
השותים: החשאי ואני
הנשתה: Krombacher Non Alcoholic (עמ' 294)
טוב, זה ספיישל רמדאן בערך כמו שהמורטי ששתיתי מחוץ לפונדק מזרע היה ספיישל פסח, אבל המוח שלי מטוגן משווקים תחרותיים ושאר מריעין בישין שאין לי אלא את עצמי להאשים במפגש עמם, אז זאת הכותרת הכי טובה שיכולתי להנפיץ לטעימה ההשוואתית בין קרומבאכר חיטה (שכבר שתיתי כאן) לבין קרומבאכר חיטה ללא אלכוהול שמצאנו לפני שבועיים בטיב טעם.
מזגנו לשתי כוסות ולגמנו לסירוגין משני הוריאנטים שבסך הכל די דומים. הצבע אותו צבע עכור ויפה. הבירה הלא אלכוהולית עם ריח פחות דומיננטי, שהלך ונפתח במהלך הטעימה. בטעם יש משהו טיפהל'ה מלאכותי, כאילו שהמתיקות הודבקה לבירה. בנוסף, היא גם יותר מרירה, הקרומבאכר שטובה למוסלמים, למורמונים, לסטרייט אדג'ים שאוהבים את הטעם ולחובבי בירת חיטה שנוהגים באחריות, למרות שבעלי ברים רבים נוטים להסתכל עליהם כסרח עודף שמבזבז מקום ולא שועה למיקרו-צ'ייסרים של בושמילס+גולדסטאר במבצע. אבל יש בננה, יש ציפורן, יש ראש קצף יפה והניואנסים באמת מינוריים. אני די בטוחה שבטעימה עיוורת לא הייתי מרגישה בהבדל.
יש שתי בירות ללא-אלכוהול של קרומבאכר, אחת חיטה ואחת רגילה. את שתיהן יש בארץ.
http://www.ratebeer.com/beer/krombacher-weizen-alkoholfrei/92359/
http://www.ratebeer.com/beer/krombacher-alkoholfrei/22379/
תודה על המידע.
I had one of those abominations in Festival Arad in, hmm, '93 I think (the one where Plastic played by the pool).
Very dubious.
היה קרומבאכר בערד ב93?
I think that's what it was, that kind of abomination, only a green bottle, if I'm not mistaken. They just started importing them at the time.
Every time I post a comment with a URL in the text body it just disappears into the ether!
Let's try without the HiperTextTransferProtocol part:
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/wordofmouth/2011/aug/19/return-of-the-homemade-cocktail
I think that's what it was, that kind of abomination, only a green bottle, if I'm not mistaken. They just started importing them at the time.
Every time I post a comment with a URL in the text body it just disappears into the ether!